Followers

Tuesday, May 4, 2010

05052010 Homework

l

Comel tak peneman kakak-kakak semasa membuat project robot aka homework Kak Piah. Zakirah pun tidur lambat gara-gara homework Kak Piah

Ipah bergotong-royong dengan bersungguh-sungguh......Terima kasih Ipah

Balik rumah Ibu dikhabarkan akan banyaknya homework Kak Piah yang perlu dibuat sebelum 8 Mei 2010 iaitu hari Sabtu......kalau dateline hari Sabtu mesti kena hantar by hari Jumaat......makanya berkejaran lah Ibu n Ipah sekali bergotong royong menolong Kak Piah menyiapkan homeworknya......tapi Ibu n Ipah tolong yang basic2 sahaja......the rest Kak Piah kena selesaikan sendiri........malam ni siapkan project "Robot" Kak Piah untuk English Class n "Tempat-Tempat Menarik" untuk kelas BM.......

Project Robot....fuhhh mencabar jugak.....sib baik kotak-kotak ari tu Papa tak habis buang.....sebab Papa tk nampak @ tak perasaan bahawa isinya telah tiada.....

Ini lah hasilnya.......2 project Kak Piah untuk hari ini

Homework anak-anak sekolah ni banyak yang memerlukan gambar n kotak-kotak kosong yang akan digunakan mengikut kreativiti murid-murid berdasarkan arahan guru.....oleh yang demikian, buat sementara waktu tu simpan-simpan la kotak kosong yang kecil-kecil.... so bila terdesak camni ada la back-up........lagi satu bg yang mampu sediakanlah printer n pc siap-siap....kalau tak pun simpan la suratkhabar lama n majalah lama untuk dianbil gambar yang berkenaan......teringat dulu-dulu majalah WANITA mak selalu yang jadi mangsa.....walhal tau mak simpan untuk buat koleksi tapi anak punya pasal......redha saja la.....Terima kasih mak...

Last touch-up dari Kak Piah

1 comment:

kadir5642 said...

ada la rahmatnyer papa tak nampak kotak-kotak tu. Kalau tak dah habis kena buang dah. Robot tu robot apa?