Followers

Sunday, May 23, 2010

23052010 Adik Rindu Papa

video

Dah beberapa hari Ibu tk buat new entry......ada banyak benda yang nak kena settle n nak kena buat n Baby Z lak dah beberapa hari demam.....pagi-pagi tadi seawal jam 6.30 Ibu n Nanny jadik orang pertama terpacak kat wad kecemasan Hospital Putrajaya....malam tadi pukul 3 pagi adik bangun lepas tu terus tak tidur-tidur sambil sebut Papa.....Papa....Papa.....yang buat Ibu sangat-sangat risau bila suhu badan adik bila sudah lepas makan ubat pun masih 38.7 n bila panas sangat tu suhu badan adik 39.2........tuala basah memang tak lekang kat dahi adik sampai tilam pun basah.........

Tapi adik tetap kuat macam biasa.....dia tak menangis cuma menjerit aja n tadi pagi masa nurse nak ambil darah untuk buat blood test pun adik tak menangis......siap bule senyum-senyum n asyik sebut Papa .....Papa.....jer.....sampai doctor n nurse tu tanya....."papa yer....mana papa......" Ibu bgtau Papa keja....jauh......

Alhamdullillah......result blood test adik semuanya ok......