Followers

Saturday, October 30, 2010

Baby Z n Donut.....

La ni gigi Baby Z dh berderet......n tengah tunggu turn nak tumbuh dengan sepenuhnya.....abes semua dicuba digigitnya......kalau Ibu tengah tido mengiring n Baby Z lak ader kat belah belakang.....lambat sket jer Ibu nak paling...abes pinggang Ibu digeget......pandai lak tu ambik port yang senang n muat2 utk parking gigi dia.......

Tu cuba tengok Baby Z gigit donut tu camner......penuh perasaan u......

Tengok aaa gaya .......macam dah beso jer......tak buleh tegor......maybe dia ingat kita nak kebas donut dia....hehehe......

Haaa....cuba tengok bile dah kena tego.....marah beb......ni baru lepas kena tego supaya makan pelan2 n elok2............pandai lak menjeling anak Ibu ni........tengok aa baki donut yang ader kat tangan Baby Z........macam sedap jer kan donut gebu tu......

5 comments:

kadir5642 said...

banyaknyer makan donutttttttt.............bak papa sikit.Tengah tengok kartun ke tu?

Ibu said...

tv prog kesukaan Baby Z...animal planet....nak2 kalu ader haimau ke singa ke kucing ke...asal yg berbulu....abih tv pn ditepuknya....

mak ngah said...

seb baik kucin dah anta kampung kan.. kalau tk abih la bulu dia kena tarik ngan baby z

Ibu said...

bebudak ni pn dh bising dh apesal Perry tak balik2.....la ni nk bela arnab pulak....derang siap wat joint agreement ngan jenjiran kalau balik kg sapa nk jaga.....kehkehkeh....derang tk sabo dh nk dok kaw. umah yg buleh bela pet.....

kadir5642 said...

Insyaallah nanti dapat kawasan rumah yang besar. Doa banyak-banyak semoga di makbulkan Allah. Zakirah kalau jumpa perry mesti dia peluk punya. Tak pun dia tunggang. Anak-anak papa Kak Long ngan Kak Ngah sihat?